Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@10:29:19 GMT

8box به کدام سوال شما پاسخ می دهد؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۴۶۶۵۹

8box به کدام سوال شما پاسخ می دهد؟

سایت هایی که ابزارهای آنلاین را ارائه می دهند، امروزه به منابعی برای مراجعه سریع برای پاسخ به سوالات متعدد و مختلفی که در زندگی روزمره با آن مواجه هستیم تبدیل شده اند.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام شرکت دانش بنیان پگاه داده‌پردازان مهتاب، 8box یکی از این سایت هاست که جعبه ابزاری از بهترین و پرکاربردترین برنامه های تحت وب را برای مخاطبان فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابزارهای مربوط به زمان

شاید در طول روز بارها برایتان پیش آمده باشد که این سوال به ذهنتان خطور کند که امروز چندمه، سوالی ساده و پیش پا افتاده که جواب آن مهم است. آنقدر مهم که انواع و اقسام گاه شمارها یا همان تقویم ها برای دانستن جواب آن ایجاد شده است، از انواع و اقسام تقویم های کاغذی گرفته تا تقویم های دیجیتال و آنلاین، اصلا شاید شما هم بر روی گوشی خود یک اپلیکیشن تقویم داشته باشید.

8box به این سوال پر تکرار بر اساس سه گاه شماری هجری شمسی، قمری و میلادی پاسخ می دهد و تاریخ روز مطابق تقویم رسمی ایران نمایش داده می شود. گرچه گاه شمار شمسی یا خورشیدی مبنای گاه شماری رسمی کشور ماست، اما دانستن تاریخ روز در تقویم قمری نیز برای ما اهمیت دارد چرا که مناسبت های مذهبی ما با گاهشماری قمری صورت می گیرد، از طرفی دانستن آنکه امروز در گاهشماری میلادی چندم است نیز اهمیت دارد، بخصوص برای کسانی که با خارج از کشور مکاتبه دارند.

گاهشماری میلادی (تقویم گریگوری) در بیش از 150 کشور جهان مبنای گاهشماری است و از این رو می توان تقویم میلادی را یک تقویم بین المللی به حساب آورد. چنانکه می دانید بین مناطق مختلف جهان اختلاف ساعت وجود دارد، بنابراین تاریخ میلادی روز را باید در منطقه زمانی خود بسنجید. علاوه بر تاریخ روز، ساعت رسمی کشور نیز در ابزار فوق نمایش داده می شود.

ابزارهای مربوط به تاریخ

بسیاری از اوقات ما نیاز داریم بدانیم یک روز خاص یا یک بازه زمانی خاص در تاریخ هجری شمسی مطابق با چه تاریخی در تقویم میلادی و یا قمری است و یا برعکس. فرض کنید می خواهید به خارج از کشور سفر کنید، یا با خارج از کشور مکاتبات اداری داشته باشید. در این جا تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و یا قمری بسته به کشور مقصد شما اهمیت می یابد، یا برعکس. فرض کنید مسابقه فوتبال تیم مورد علاقه تان در 13 اگوست برگزار می شود، با خود می پرسید 13 اگوست چندم شهریور است؟ اینجاست که نیاز پیدا می کنید که تاریخ میلادی را به تاریخ شمسی برگردانید. برای استفاده از این ابزار در 8box باید تاریخ مد نظر خود را براساس یکی از سه گاه شماری میلادی، شمسی یا قمری وارد کنید، خروجی ابزار، تاریخ آن روز براساس دو گاهشماری دیگر خواهد بود.

چند روز از تولدتان گذشته؟ در دیگر سرزمین ها ساعت چند است؟

ابزار محاسبه سن با بکارگیری فرمول تعیین سن که البته فرمول پیچیده ای هم نیست، وظیفه محاسبه کردن سن شما یا دیگری را با احتساب ماه و روز علاوه بر سال بر عهده دارد. برای استفاده از این ابزار تاریخ تولد خود را باید وارد کنید و ابزار به شما می گوید چند سال و ماه و روز از روز تولدتان گذشته است.

فرض کنید می خواهید با دوست تان در کانادا صحبت کنید. اینجا ساعت 11 ظهر است اما اگر الان به او زنگ بزنید او را ساعت 4 صبح از خواب بیدار کرده اید. با استفاده از این ابزار می توانید زمان مناسب را برای این کار پیدا کنید. ابزار فوق بر اساس موقعیت جغرافیایی و زمانی هر کشور ساعت رسمی آن کشور را به شما نمایش خواهد داد. احتمالا می دانید که ساعت رسمی هر کشوری بر اساس موقعیت جغرافیایی آن کشور نسبت به نصف النهار مبدا یا همان گرینویچ معروف تعیین می‌شود.

چند ساعت در راهید؟

اگر قصد مسافرت با وسیله شخصی خود را داشته باشید  برایتان مهم است که بدانید چند ساعت در راه خواهید بود. خب اینجاست که باید بدانید فاصله بین شهر مبدا و مقصد چقدر است. در این ابزار، مسافت میان هر دو شهر یا به عبارتی فاصله بین شهرها در ایران محاسبه شده است . برای استفاده، نام شهر اول و شهر دوم را وارد می کنید و ابزار به شما فاصله میان آن دو را نمایش می دهد.

حساب و کتاب

اگر با انواع و اقسام تبدیل کردن واحدهای مختلف یک کمیت مشکل دارید، حتی اگر مشکل ندارید اما حساب و کتاب آن برایتان دشوار است، چنین ابزارهایی به کارتان خواهند آمد. این ابزار از تبدیل کردن واحدهای مختلف کمیت هایی چون طول، مساحت، جرم، حجم، دما، زمان، فرکانس پشتیبانی می کند. امکان تبدیل کمیت های دیجیتال از واحدی به واحد دیگر نیز در این ابزار فراهم شده است. برای مثال با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید یک گیگابایت چند کیلوبیت است.

نقشه کدام کشور را نیاز دارید؟

این ابزار دسترسی به نقشه کشورهای جهان را فراهم می کند. با استفاده از آن می توانید موقعیت جغرافیایی هر کشور و همسایگان آن را بررسی کنید. همچنین با زوم کردن بر روی هر کشور تقسیمات شهری آن کشور نیز قابل مشاهده است.

نقشه کامل ایران در دسترس شماست

در این ابزار شما دسترسی کامل به نقشه ایران، نقشه استان ها، شهرها و روستاها دارید. موقعیت جغرافیایی هر استان، شهر یا روستا بر روی نقشه قابل مشاهده است. در ابزار فوق به دو صورت می توان یک شهر خاص را یافت، یکی با وارد کردن نام شهر و دیگری با زوم کردن بر روی نقشه. جاده ها و راه های بین شهری و همچنین نام خیابان ها، کوچه ها و سایر جزئیات هر شهر نیز در این ابزار قابل مشاهده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، صنعت لوازم آرایشی در کشور ما، صنعت پول‌سازی است چراکه تقاضا برای مصرف بسیار زیاد است. موسی احمدزاده، نایب رئیس انجمن واردکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی ایران، می‌گوید که ما در مصرف لوازم آرایشی رتبه هفتم در جهان و رتبه دوم را در منطقه داریم تا جایی که آمار ۲۹درصدی مصرف مواد آرایشی در منطقه خاورمیانه متعلق به کشور ماست و ایران پس از عربستان، بیشترین میزان مصرف لوازم آرایشی را در خاورمیانه دارد. از مجموع هفت میلیارد دلار هزینه مربوط به مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی خاورمیانه، یک میلیارد دلار آن مربوط به ایران است.

مصرف لوازم آرایشی در ایران

رتبه جهان

۷

رتبه در خاورمیانه

۲

هزینه مصرف در خاورمیانه

۱میلیارد دلار

میزان قاچاق

۸۵%

آمارها از این حکایت دارند که بخش مهمی از لوازم آرایش موجود در بازار قاچاق هستند و این مسئله خطر تقلبی بودن و ایجاد آسیب و عوارض متعدد را دوچندان می‌کند. محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی در این باره می‌گوید: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی هم از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت. نکته جالب اینجاست که در میان این اسامی نام برخی برندهای معروف داخلی هم به چشم می‌خورد.

کدام محصولات مشکل دارند؟

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.


برندهایی که در آزمون فسادپذیری دچار مشکل شدند




رژلب‌های جامد

RUBISUN

CONFEST

CALISTA

BKA

BARISH





رژلب‌های مایع

ARCANCIL

BIO

DAMAS

LUXURY

ROOBYSIMA

استفاده از محصولاتی که تقلبی هستند یا درصد بالایی از فلزات سنگین دارند، می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری داشته باشد، تا حدی که محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران گفته که براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شده‌اند.

رکسانا فرخی مهندس بهداشت محیط در گفت‌وگو با ایسکانیوز درخصوص وجود فلزات سنگین در لوازم آرایشی گفت: از فلزات مورد استفاده سرب است که در رژلب‌ها استفاده می‌شود. کادمیوم هم به عنوان نگهدارنده در کرم‌های روشن کننده صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد. سازمان استاندارد در اقدامی با کمک سه دستگاه فلزات سنگین را در محصولات آرایشی موجود در بازار اندازه‌گیری کردند.

وی ادامه داد: در این بررسی مشخص شد که برخی محصولات آرایشی بیش از میزان استاندارد از فلزات سنگین استفاده می‌کنند. این بررسی از ۲ جنبه وجود فلزات سنگین و میزان فسادپذیری انجام شده است. این آزمایش روی ۲۰ نمونه رژ لب انجام شده است و حدود ۱۰ مورد از این آیتم‌ها مشکل فسادپذیری داشتند.

آزمون فسادپذیری چیست؟

فرخی درخصوص آزمون فسادپذیری توضیح داد: در مورد لوازم آرایشی ۲ خط قرمز داریم که یکی اکسیداسیون و دیگری موضوع عوامل میکروبی است. فسادپذیری آیتم مهمی است و به همین جهت لوازم آرایشی زمان نگهداری دارند. بعد از این زمان، فاسد می‌شود. برندهای مورد بررسی حتی در در دوره مصرف دچار فساد شده بودند یعنی با وجود اینکه مثلا ۲۴ ماه زمان ماندگاری یک محصول است اما زودتر از آن فاسد شده است. این موضوع نشان‌ دهنده فرمولاسیون نامناسب و کیفیت پایین آن است.

وی با بیان اینکه محصولات مورد استفاده در بازار به صورت رندوم مورد بررسی قرار می‌گیرد، عنوان کرد: اما ما یکی بزرگترین واردکننده‌های محصولات آرایشی هستیم. در بانه و شهرهای مرزی مرتب محصولات آرایشی وارد می‌شود و مردم هم به دلیل هزینه پایین‌تر آن‌ها از هر جایی بدون بررسی خرید می‌کنند. حتی بسیاری از افراد به تاریخ انقضا توجه نمی‌کنند. تعداد زیادی از محصولاتی که در بازار به نام برند معروف فروخته می‌شوند، تقلبی هستند؛ مانند شامپوهای برند کلیر که در کارگاهی زیرزمینی در ورامین تولید شده بودند و حتی بسته‌بندی شکیلی هم داشتند.

عوارض وجود فلزات سنگین در لوازم آرایشی برای بدن

مهندس بهداشت محیط بیان کرد: استفاده از فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آلمینیوم و کروم عوارض جبران‌ناپذیری دارد. دلیل استفاده از آن‌ها هم افزایش ماندگاری محصولات آرایشی است. استفاده مدام از رژ لب باعث ورود سرب به بدن می‌شود و در دوران بارداری از جفت عبور کرده و منجر به مرگ جنین، زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم می‌شود.

وی ادامه داد: کادمیوم هم قابلیت جذب از پوست را دارد و حتی می‌تواند روی جذب کلسیم تاثیر بگذارد. یکی از عوارض آن هم تخریب استخوان‌ها است. زنانی که مدام آرایش می‌کنند به طور متوسط ۱/۸ کیلوگرم در عمر خود رژ لب می‌خورند و در خاورمیانه ایران و عربستان هم بزرگترین مصرف کننده‌های لوازم آرایشی هستند. این مقدار قابل توجه است و با وجود استعمال دخانیات و شیوع آن در زنان، آلودگی هوا همه باعث شده تا بیماران مبتلا به سرطان در کشور افزایش پیدا کند. یکی از مهمترین دلایل سرطان هم فلزات سنگینی است که از طریق بلع، استشمام و لمس وارد بدن می‌شود.

به کدام محصولات اعتماد کنیم؟

کارشناس بهداشت محیط در پاسخ به این سوال که چطور از سلامت یک محصول مطمئن شویم، بیان کرد: تنها راهی که می‌توان از صحت و سلامت محصول مطمئن شد، توجه به پروانه بهداشت است. تمام محصولات مورد تائید وزارت بهداشت دارای پروانه هستند و سیب سلامت دارند. یکی از مشکلات ما این است که نظارت درستی نسبت به فضای مجازی وجود ندارد و صفحه‌های مختلف بدون مجوز محصولات آرایشی می‌فروشند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این محصولات خارجی که توسط شرکت‌های مجوزدار دارخلی وارد می‌شوند، از فیلتر وزارت بهداشت می‌گذرند. این شرکت‌ها موظف هستند که نمونه محصولات خود را بیاورند تا در سازمان غذا و دارو آزمایش شود. این محصولات پروانه بهداشت ورود کالا دارند. این محصولات کد ۱۶ رقمی دارند که می‌توان با پیامک کردن آن از صحت آن کالا مطمئن شوید. در مجموع مردم نباید از هر جایی محصولات آرایشی بخرند بلکه باید از مراکزی اقدام به خرید کنند که تحت نظر بازرسان وزارت بهداشت است و مدام بررسی می‌شود. هر محصولی باید تاریخ تولید و انقضا و مجوز غذا و دارو داشته باشد.

به گزارش ایسکانیوز، وقتی تقاضا در بازار زیاد باشد، فعالان عرصه لوازم آرایشی هم ترغیب می‌شوند که محصولات بیشتری وارد بازار کنند و در شرایطی که مردم به کالاهای قاچاق اعتماد می‌کنند، ورود آن‌ها از مرزهای مختلف کشور هم بیشتر می‌شود. برای بهبود شرایط ابتدا باید بررسی کرد که دلایل استفاده افراطی از لوازم آرایشی در زنان ایارن چیست و چطور می‌توان مردم را آگاه کرد که اولا مصرف را کاهش دهند و بعد به کالای قاچاق اعتماد نکنند؟

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1229601 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • پاسخ مبهم ام باپه به سوال خبرنگاران در مورد آخرین بازی اروپایی او برای پاری سن ژرمن
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • لشکرگاه افراسیاب در کدام نقطه تهران بود؟
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • امروز در کدام استان ها باران می آید؟
  • ببینید | سوال باورنکردنی یک دانشجو از هاشمی رفسنجانی؛ دور از انتظارترین پرسش تاریخ!
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • کاهش دما در شمال شرق و استان‌های ساحلی / امروز و فردا در کدام مناطق باران می‌بارد؟
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟