Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-08@04:56:12 GMT

۱۰ خودروی عجیب و زشت تاریخ! + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۵۸۶۲۵

۱۰ خودروی عجیب و زشت تاریخ! + تصاویر

در گزارش زیر زشت ترین خودروهای تاریخ را مشاهده می‌کنید.

به گزارش شریان نیوز،زشت‌ترین خودرو‌ها بخش مهمی از زندگی روزمره ما شده‌اند. به‌ویژه در شرایط کنونی که حمل‌ونقل عمومی محدود شده است، خودرو‌های شخصی نقش پررنگ تری در زندگی ما پیدا کرده‌اند. اما همین خودرو‌ها در کنار این جنبه کاربردی خود می‌توانند بیانگر شخصیت و دارای جذابیت‌های زیبایی‌شناختی هم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیاری از علاقه‌مندان به خودرو طوری به چهار چرخ متحرک دلبستگی دارند و روی اصلاحات اجزای گوناگون آن کار می‌کنند که گویی درحال خلق یک اثر هنری هستند. برخی از این افراد خودروی خود را به‌صورت سفارشی در رنگ‌ها و طرح‌های متنوع طراحی می‌کنند و گاهی با تغییر در‌ها و سپر‌ها و حتی موتور خودرو، تا اصلاح قسمت‌های حیاتی خودرو هم پیش می‌روند.

با این وجود برخی خودرو‌ها از همان ابتدا به عجیب‌ترین شکل ممکن طراحی شده‌اند و به شخصی‌سازی نیاز ندارند. این خودرو‌های عجیب و غریب در چند دهه گذشته در شرکت‌های مختلف خودروسازی تولید شده و حتی برخی از آن‌ها از خط مونتاژ، به بازار آزاد (و جاده‌ها و خیابان‌ها) هم راه پیدا کرده‌اند. در ادامه ۱۰ نمونه از عجیب‌ترین خودرو‌های تاریخ خودروسازی را بررسی می‌کنیم.

نورمن تیمبز اسپشیال ۱۹۴۸

این وسیله نقلیه لوله‌ای را نورمن ای. تیمبز، از تاثیرگذارترین مهندسان دهه ۱۳۲۰شمسی/۱۹۴۰ میلادی ساکن لس‌آنجلس که با شرکت خودروسازی تاکر خودرو (Tucker automobiles) همکاری داشت در سال ۱۳۲۷شمسی/ ۱۹۴۸میلادی ساخت. چارچوب ساختاری این خودرو با استفاده از مواد لوله‌های به‌کار‌رفته در هواپیما و بدنه آن از آلومینیوم ساخته شده است تا به حرکت سریع‌تر خودرو و ظاهر پویاتر آن کمک کند.

طراحی و ساخت این خودرو که با همکاری شرکت تاکر خودرو و نورمن تیمبز انجام شد بیش از سه سال زمان برد. این خودرو از زیباترین، آئرودینامیک‌ترین و چشم‌نوازترین خودرو‌هایی است که تاکنون ساخته شده است. دماغه بلند، اما کم‌ارتفاع آن و نداشتن درب کناره‌های بدنه، نورمن تیمبز را به یکی از عجیب‌ترین خودرو‌های تاریخ تبدیل کرده است. از این مدل، فقط یک دستگاه ساخته شد و همان هم در آتش‌سوزی سال ۱۳۹۷/ ۲۰۱۸ کالیفرنیا از بین رفت.

سیکلون کادیلاک ۱۹۵۹

این خودروی مفهومی که سال۱۳۳۷ شمسی/ ۱۹۵۹میلادی در شرکت مشهور خودروسازی کادیلاک ساخته شد، از نظر فنی و طراحی بسیار جلوتر از زمان خود بود.

مانند بسیاری از وسایل نقلیه دیگر این دوره، شکل ظاهری این خودرو تا حد زیادی از هواپیمای شکاری و موشک‌های دهه ۱۳۳۰ شمسی/ ۱۹۵۰میلادی الهام گرفته است. دو مخروط سیاه‌رنگ تعبیه‌شده در جلوی خودرو که به‌جای چراغ‌های جلو عمل می‌کنند، رادار‌های جلوگیری از تصادف خودرو هستند؛ فناوری‌ای که در خودرو‌های امروزی شاهد آن هستیم.

اگر این رادار‌ها تشخیص می‌دادند جسمی درحال نزدیک‌شدن است، چراغ‌های خطر را روشن و بوق خطر را به صدا درمی‌آوردند و حتی می‌توانستند ترمز‌ها را هم به کار بیندازند. سیکلون که هرگز به تولید انبوه نرسید، در حال حاضر در مرکز میراث جنرال موتورز نگهداری می‌شود.

 

فیات مولتیپلا ۱۹۹۸

از فیات مولتیپلا معمولا به‌عنوان زشت‌ترین خودروی جهان نام برده می‌شود. خودروی سی‌ان‌جی فیات مولتیپلا که از سال ۱۳۷۶ شمسی/ ۱۹۹۸ میلادی تاکنون در شهر‌های تورین و میلان ایتالیا تولید شده، دارای جعبه‌دنده پنج سرعته دستی است و به‌جای دو چراغ جلو، شش چراغ جلو دارد.

اصلی‌ترین عامل زشتی مثال‌زدنی مولتیپلا، ناهمگونی قسمت سقف و شیشه‌های مرتفع خودرو با بخش بدنه آن است. فضای داخلی خودرو نیز شبیه یک میز کار شلوغ و نامرتب طراحی شده است تا کاملا با نمای بیرونی خودرو هماهنگ باشد! خودروی کاربردی، جادار و ارزان مولتیپلا در زمان تولید خود فروش بالایی داشت و در ناوگان تاکسیرانی و آمبولانس نیز نقش ایفا کرده است.

ب‌ام‌و ایستا ۱۹۵۳

این خودرو یکی از معدود خودرو‌های دهه ۱۳۳۰شمسی/ ۱۹۵۰میلادی است که در ساخت آن از موشک الهام گرفته نشده است. از ایستا در نمایشگاه خودروی تورین ۱۳۳۲ شمسی/ ۱۹۵۳ میلادی رونمایی شد. ابعاد کوچک بدنه ایستا بسیاری از بازدیدکنندگان را غافلگیر کرد.

فرم بدنه تخم‌مرغی شکل خودرو که تنها یک در داشت و آن هم از قسمت جلو باز می‌شد این خودرو را از سایر خودرو‌های موجود در بازار کاملا متفاوت می‌کرد؛ به‌ویژه آن که با بازکردن در خودرو، فرمان و سایر متعلقات مربوط به آن نیز همراه در جابه‌جا می‌شدند. این خودرو همچنان در سراسر جهان تولید و فروخته می‌شود و محبوبیت خاصی در کشور‌های اروپایی دارد. خودرو به لطف جثه کوچک خود، مصرف سوخت پایینی دارد. ب‌ام‌و ایستا بالاترین میزان فروش خودرو‌های تک‌سیلندر در حال تولید را در سراسر جهان به خود اختصاص داده است.

تویوتا سِرا۱۹۹۰

این مدل از تویوتا از خودرو‌های کمتر شناخته شده در تاریخچه درخشان دهه۹۰ این خودروسازی است. این خودرو حاصل تلاش تویوتا برای ساخت یک خودروی هاچبک اسپرت منحصر به فرد بود. تویوتا سرا از ظاهری جذاب و طراحی بی‌نظیر نسبت به خودرو‌های زمان خود برخوردار بوده است.

این خودرو از نظر طراحی بدنه و فضای داخلی در کلاس سوپراسپرت‌ها قرار می‌گرفت. طرح کابین خلبانی فضای داخلی در کنار در‌هایی که به حالت پروانه‌ای باز و بسته می‌شدند، تویوتا سرا را از دیگر خودرو‌ها متمایز می‌کرد. خلاقیت تویوتا در ساخت در‌های بال‌پرنده‌ای نه‌تن‌ها شاهکاری بی‌نظیر از طرف تویوتا به شمار می‌آمد بلکه از نظر فروش نیز موفقیتی عالی محسوب می‌شد.

تاسکو ۱۹۴۸

این خودرو محصول شرکت خودروسازی آمریکایی تاسکو است. شاید کسانی که خوره ماشین و طراحی آن هستند، با این محصول که هنر گوردون بوئریگ است، بیشتر آشنا باشند. طراحی این خودرو را بوئریگ انجام داد که قبل از آن برای جنرال موتورز، اشتوتز و پاکارد کار می‌کرد.

تاسکو ۱۹۴۸ شکل بسیار منحصر به فردی دارد و بیشتر از آن که شبیه خودرو باشد، شبیه یک موشک است. در طراحی این خودرو به جای چهار در، دو‌در در نظر گرفته شده و اتاقک سرپوشیده‌ای مانند اتاقک خلبان نیز برای آن در نظر گرفته شده است. بسیاری از افراد این مدل را عجیب‌ترین خودرویی می‌شناسند که تاکنون تولید شده است.

شورولت اس‌اس‌آر ۲۰۰۳

ظاهر متفاوت و کلاسیک این خودروی شورولت تولید۱۳۸۲ شمسی/ ۲۰۰۳ میلادی باعث می‌شود اگر از قبل اطلاعاتی درباره آن نداشته باشید، آن را محصول دهه ۴۰ تا ۶۰ میلادی تصور کنید!

شورولت اس‌اس‌آر که دارای جعبه دنده شش‌سرعته دستی و موتور شش لیتری هشت سیلندر ال‌اس۲ است، علاوه بر زیبایی‌های موجود در نمای خارجی و سقف جداشونده خود، دارای امکانات خاصی در کابین مانند صندلی‌های برقی مجهز به گرمکن و سیستم صوتی از برند‌های حرفه‌ای نیز هست. پیشرانه ۳/۵ لیتری هشت سیلندر خودرو، قدرتی برابر با ۳۹۰ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۵۵۰ نیوتن‌متر به چرخ‌ها می‌دهد و این امکان را ایجاد می‌کند که خودرو بتواند در ۵/۵ ثانیه سرعت خود را به ۱۰۰‌کیلومتر بر ساعت برساند.

فراری اس۵۱۲ ماجولو ۱۹۷۰

این خودرو را طراح خودروی ایتالیایی مشهور، پائولو مارتین طراحی کرد و در شرکت خودروسازی معروف فراری، سازنده خودرو‌های لوکس تولید شد و اولین بار در سال ۱۳۴۹ شمسی/ ۱۹۷۰میلادی در نمایشگاه ژنو به نمایش درآمد.

ظاهر فوق‌العاده منحصر به فرد این خودرو تقریبا شبیه فلاپی دیسک است و قسمت‌های مختلف چرخ‌ها زیر چارچوب کوچک آن جاسازی شده‌اند. موتور خودرو با ۲۴‌سوراخ طراحی شده که ماشین را به‌راحتی به سرعت بالای ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رساند.

کرایسلر استریملاین اکس ۱۹۹۵

کرایسلر استریملاین اکس که در دهه ۱۳۳۰ شمسی/ ۱۹۵۰ میلادی تولید شد یکی دیگر از خودرو‌های درخشان عصر فضاست که توسط کرایسلر، خودروساز مشهور ساخته شده است.

این خودرو که ظاهری شبیه موشک دارد و دارای موتور توربینی است، اولین بار در سال۱۳۳۳شمسی/ ۱۹۵۵میلادی در نمایشگاه خودروی تورین ایتالیا به نمایش گذاشته شد.

کرایسلر استریملاین اکس به‌گونه‌ای طراحی شده که از نظر آیرودینامیکی کارآمد باشد و ماشین بتواند به‌راحتی به حداکثر سرعت برسد.

مرسدس‌بنز ای‌ام‌جی جی۶۳، ۶در۶، ۲۰۱۳

شرکت خودروسازی مرسدس، تولیدکننده برخی از باورنکردنی‌ترین وسایل نقلیه در تاریخ صنعت خودرو بوده است.
خودروی مرسدس بنز ای‌ام‌جی جی۶۳، ۶در۶ شبیه هیچ‌کدام از خودرو‌های دیگری که این شرکت تولید کرده نیست. این خودرو شش چرخ که می‌تواند فقط در ۸/۷ ثانیه از حالت متوقف تا ۹۸ کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد، از ترسناک‌ترین خودرو‌های تولیدی این شرکت است.

خودرو در زمان تولید خود بزرگ‌ترین و وسیله نقلیه آفرود مجاز به تردد در خیابان به شمار می‌آمد و از نظر قیمت، رتبه دوم را در میان خودرو‌های تولیدی شرکت مرسدس دارا بود. از ای‌ام‌جی جی۶۳، ۶×۶ که مرسدس، آن را در سال ۱۳۹۱شمسی/ ۲۰۱۳میلادی عرضه کرد فقط چند مدل در بازار وجود دارد. بدون شک این وسیله نقلیه هیولایی یکی از دیوانه‌کننده‌ترین مدل‌های تولید شده است.

منبع: شریان

کلیدواژه: شرکت خودروسازی ترین خودرو ترین خودرو ها عجیب ترین تولید شده طراحی شده تولید شد ساخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار فیلمی از شکستن ناگهانی اکسل عقب و واژگونی یک دستگاه ام وی ام ایکس ۵۵ پرو شرکت مدیران خودرو در محور قم به کاشان با واکنش‌های زیادی از سوی مردم همراه شد و دوباره بحث عدم کیفیت خودرو‌های مونتاژی تولید داخل که توسط مونتاژکاران داخلی در کشور سرهم‌بندی و عرضه می‌شود بر سر زبان‌ها افتاد.

البته در این‌باره متولیان و حاکمیت صنعت خودرو کشور (وزارت صمت) پس از این حادثه هولناک، هیچ واکنش خاصی از خود نشان نداد در حالی که وزارت صمت متولی نظارت بر کیفیت خودروسازان است.

ویدئو منتشر شده در فضای مجازی در مورد این حادثه مربوط به ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محور قم – کاشان است و براساس اعلام برخی رسانه‌ها حوادث مشابهی در روسیه و آفریقای جنوبی نیز در مورد این خودرو اتفاق افتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کاهش کیفیت و افزایش قیمت مدام خودروسازان در بی‌تفاوتی وزارت صمت

سال‌هاست که موضوع کیفیت خودرو‌های تولید داخلی به یکی از دغدغه‌های جدی مردم تبدیل شده است و متاسفانه خودروسازان داخلی و مونتاژکاران هیچگاه رضایت مردم و پاسخگویی در این زمینه را اولویت خود نمی‌دانند، اما در مقابل دائما در بازار انحصاری خودرو اقدام به افزایش قیمت با توجیهاتی نظیر افزایش قیمت ارز یا افزایش تورم و ... می‌کنند.

پس از توقف فعالیت سامانه یکپارچه ثبت‌نام خودرو داخلی و بی‌تفاوتی وزیر صمت نسبت به این سامانه، چندی است که مونتاژکاران خودرو‌های خود را به سبدگردان‌ها سپرده و در بازار با قیمت‌هایی بالاتر از قیمت مصوب عرضه می‌کنند.

هادیانفر: خودرو‌های داخلی عامل ۳۴ درصد کشته‌های تصادفات

همین چند وقت پیش بود که در فضای مجازی، فیلمی منتشر شد با این مضمون که فردی با فشار انگشتان دست خود بر روی سقف یک خودروی تولید داخل که متاسفانه مشتریان زیادی هم دارد، ضعف بدنه آن را به نمایش گذاشت.

پیش‌تر نیز کمال هادیانفر، رئیس پلیس سابق راهنمایی و رانندگی و معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی گفته بود: «کیفیت پایین خودرو‌ها و ناایمن بودن آن‌ها عامل ۳۴ درصد کشته‌های تصادفات است. بسیاری از خودرو‌های داخلی از همان زمان خروج از کارخانه خراب هستند، در موارد زیادی در تصادفات خودروی داخلی تا وسط جمع می‌شود در حالی که به خودروی با کیفیت خارجی فقط خط افتاده است.»

براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی کیفیت نامطلوب محصولات خودروسازی کشور معلول عوامل متعددی از جمله ماهیت سیاسی ـ اقتصادی، ساختار مالکیتی و مدیریتی، عدم ارتباط مستمر و مستقیم با زنجیره مناسب جهانی تأمین قطعات و ضعف در نظام تنظیم‌گری فنی و اقتصادی (قیمت‌گذاری، تعرفه، استاندارد و...) در این صنعت است.

کارشناس خودرو: هیچ سازمانی در صنعت خودرو حامی حقوق مصرف‌کننده نیست

سپهر زنگنه، کارشناس خودرو در رابطه با حادثه اخیر خودرو X۵۵ PRO مدیران خودرو و در پاسخ به این سوال که خودروساز، وزارت صمت و سازمان استاندارد و همچنین خودروساز در خصوص این حادثه چه وظایفی به عهده دارند؟ گفت: پیرو حادثه واژگونی یک دستگاه ام وی ام ایکس ۵۵ پرو شرکت مدیران خودرو، متاسفانه سازمان‌های مسئول هیچ واکنشی نداشته‌اند و به نظر می‌رسد در صنعت خودروسازی ایران یک نهاد و ارگان که حامی مصرف‌کننده باشد وجود ندارد.

وی افزود: مشابه این قضیه چندین بار در مورد خودرو‌های وارداتی و مونتاژی شرکت‌های دیگر نیز اتفاق افتاده است و شرکت‌های مادر در خارج از کشور به مشتریان خود فراخوان داده‌اند تا خودرو‌های خریداران توسط نمایندگی‌ها مورد بررسی قرار گیرد، اما این فراخوان‌ها در ایران اجرایی نشده و سازمان و یا نهاد مسئول از جمله سازمان حمایت و سازمان استاندارد که باید حامی حقوق مصرف کننده باشند خودروساز را وادار به اجرای این فراخوان‌ها نکرده‌اند.

پس از حادثه X۵۵ مدیران خودرو دستگاه‌های متولی سکوت کردند

زنگنه بیان داشت: به دنبال انتشار تصاویر واژگونی خودرو مونتاژی مدیران خودرو، این شرکت به مشتریان فراخوان داده است تا خودرو‌های خود را برای بررسی کارشناسی به نمایندگی ارجاع دهند، اما انتظار می‌رفت با توجه به عرضه حدود ۳۰ هزار دستگاه ام وی ام ایکس ۵۵ پرو شرکت مدیران خودرو، سازمان‌های مربوط با حقوق مصرف کنندگان واکنش نشان دهند.

زنگه با تاکید بر اینکه سازمان‌ها مرتبط با حقوق مصرف کننده باید به این مسائل ورود کنند و حامی حقوق مصرف کنندگان باشند، گفت: واقعا مصرف‌کننده داخلی چه گناهی دارد که هم ماشین را با دو برابر قیمت واقعی خریداری کند هم خدمات ضعیفی به وی ارائه شود و هم برای پیدا کردن قطعه دچار مشکل شود و هم در زمان بروز حوادث رانندگی دچار خسارت مالی و خسارت جانی شود.

ورود سازمان ملی استاندارد برای بررسی ابعاد مختلف سانحه

بررسی‌ها نشان می‌دهد به دنبال انتشار فیلم جدا‌شدن اکسل یک دستگاه خودرو مربوط به مدیران خودرو، بالاخره مدیرکل استاندارد کرمان به همراه کارشناسان و بازرسان این سازمان روز دوشنبه هفته جاری با هدف بازرسی از خطوط این شرکت در بم حضور یافتند و موضوع مشکل خودرو یاد شده را مورد بررسی کارشناسی قرار دادند، اما هنوز نتیجه این بررسی اعلام نشده است.

فراخوان مدیران خودرو به مشتریان برای بازدید اکسل

پس از این اتفاقات بالاخره شرکت مدیران خودرو در اطلاعیه‌ای به دارندگان خودرو ام وی ام ایکس ۵۵ پرو اعلام کرده جهت بازدید دقیق اکسل خودرو مذکور با نظارت فنی شرکت از طریق پذیرش در شبکه خدمات پس از فروش در سراسر کشور اقدام کنند.

پیش از اعلام فراخوان، این شرکت در اطلاعیه‌ای شماره یک خود اعلام کرد تیم فنی برای بررسی صحت و سقم موضوع تشکیل شده است.

واکنش سازمان حمایت به حادثه X۵۵ و شکستن اکسل در جاده

سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز روز گذشته اعلام کرد: با عنایت به کلیپ منتشرشده در خصوص فراخوان شرکت مدیران‌خودرو مبنی بر رفع عیب برخی محصولات ایکس ۵۵ پرو ذکر برخی قوانین حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان جهت اطلاع همه مصرف‌کنندگان صنعت خودرویی کشور لازم و ضروری است.

طبق اعلام سازمان حمایت، براساس ماده ۴ قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان «چنانچه نقص یا عیب قطعات ایمنی خودرو در طول دوره ضمانت پس از سه بار تعمیر همچنان باقی باشد یا در صورتی که نقش یا عیب قطعاتی که موجب احتمال صدمه جسمی یا جانی اشخاص می‌شود و با یک بار تعمیر برطرف نشده باشد یا خودرو بیش از ۳۰ روز به دلیل تعمیرات غیرقابل استفاده بماند، عرضه کننده / تولید کننده مکلف است حسب درخواست مصرف‌کننده خودروی معیوب را با خودروی نو تعویض یا با توافق بهای آن را به مصرف کننده مسترد دارد.

همچنین براساس تبصره ۲ ماده ۴ «عرضه کننده حق واگذاری یا استفاده از خودروی مسترد شده را پیش از رفع عیب ندارند، خودروی مذکور پس از رفع عیب و نقص قبلی و با اعلام صریح عیوب مزبور در اسناد واگذاری مجاز می‌باشد.»

براساس تبصره ماده ۵ قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو، استفاده از قطعات غیر استاندارد تایید‌نشده توسط عرضه کننده و نمایندگی‌های مجاز تعمیر ممنوع است.

ضرورت افزایش نظارت سازمان حمایت و سازمان استاندارد بر خودروساز

با توجه به ضرورت جلوگیری از بروز چنین حوادثی، مشخصا در مورد خودروی تولید داخل و همچنین سایر خودرو‌های مونتاژی و حتی وارداتی باید سازمان استاندارد و سازمان حمایت به موضوع ورود و نتایج بررسی کارشناسی خود را به صورت شفاف به مردم اعلام کنند.

قطعا این سازمان‌ها طبق وظایف خود نباید اجازه ندهند که اتفاقاتی از این قبیل موجب بروز حوادث جانی و مالی برای خریداران خودرو‌های داخلی شود و یا حقی از آن‌ها تضییع شود.

همچنین از وزیر صنعت، معدن و تجارت انتظار است همانطور که در بازدید اخیر خود از یک شرکت خودروساز اعلام کرده است که امسال جهشی اساسی در کیفیت و کمیت خودرو اتفاق می‌افتد، اعلام کند که این جهش کیفی قرار است به چه صورتی اتفاق بیفتد و مردم در انتهای سال منتظر چه تحولی در کیفیت خودرو‌های تولید داخلی و مونتاژی باشند؟

از سوی دیگر در خصوص حادثه مذکور و در راستای جلوگیری از بروز سوانح مشابه، باید دستور لازم در خصوص بررسی ابعاد مختلف این مساله از سوی وزیر صمت صادر و علت بروز این حادثه به صورت شفاف برای مردم اطلاع‌رسانی شود، قطعا سکوت وزیر صمت در بروز چنین اتفاقاتی قابل تأمل است و البته منطقی نیست.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»